mandag 7. januar 2019

Møt meg i paradis av Heine Bakkeid


Jeg likte virkelig Heine Bakkeids debut, Jeg skal savne deg i morgen, og valgte dermed å gå rett videre til bok nummer 2 i krimserien om Thorkild Aske, Møt meg i paradis, og det med høye forventinger. 

I denne boka hjelper Thorkild Aske den kjente krimforfatteren Milla Lind med research til hennes neste bok (se mer detaljer i bildet over (klikk på bildet for å forstørre)). 

Forrige bok var veldig dyster og mørk, mens denne er litt "lettere". Thorkild Aske har fremdeles problemer, men i Møt meg i paradis får saken og etterforskningen mer plass i boka. Det blir mye mer alvorlig enn "bare litt research" til en krimroman. Denne boka er helt klart mer dramatisk spennende enn den forrige. Den siste 1/3 var utrolig spennende!

Språket er, som i den forrige boka, veldig godt, og jeg må si at jeg er veldig imponert over Bakkeids 2 bøker. Håper virkelig det kommer flere bøker i denne serien!

Denne boka anbefales til alle som liker krim!

Jeg gir karakteren: 5+ (av 6) :-)

Forlag: Aschehoug
Kilde: Mottatt av forlag (tusen takk!)

2 kommentarer:

  1. Jeg har kun lest en av ungdomsbøkene til Bakkeid, "Dr. Schnabels krønike". Den var jeg ganske fornøyd med, hvis du ikke har lest den så er det kort fortalt en grøsser med en dash Europeisk historie fra 1700-tallet, litt medisinsk historie og vampyrtro. Kunne godt tenkt meg å få med meg denne krimserien hans. Jeg leser ikke så mye krim, men av og til er det akkurat det jeg trenger å lese og du overbeviser meg om at denne serien bør på leselisten.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, du bør absolutt lese disse! :-) Håper de faller like mye i smak hos deg som hos meg.

      Slett