fredag 8. februar 2019

Maestro av Geir TangenNå som Geir Tangen er ute med sin tredje bok om Viljar Ravn Gudmundsson og Lotte Skeisvoll, Død manns tango, så fant jeg ut at det var på tide at også jeg starter å lese hans krimserie. Jeg starter som alltid med nummer 1 i serien, og dermed var Maestro min neste bok ut.

Jeg har lest mange gode bøker i det siste, og jeg må si at Maestro ikke helt nådde opp til nivået på de andre bøkene jeg har lest nå i 2019. Historien er spennende nok, men jeg føler ikke helt at det er ordentlig flyt i språket, det er mange rare metaforer og jeg føler at Tangen nesten prøver litt for hardt. Jeg liker absolutt karakterene hans, særlig politietterforskeren Lotte. Viljar er interessant, men her er det også litt mye etter min mening. Synes også det var litt rart med så mye snakk om krimbøker i en krimbok (selv om jeg skjønner poenget).

Summa summarum så var boka helt ok, men ikke helt innertier. Jeg fortsetter likevel med bok nr 2 i serien nå, kanskje den er bedre på de tingene jeg ikke likte så godt i nr 1? Lov å håpe.

Jeg gir karakter: 4

Forlag: Mata forlag
Kilde: Lånt på biblioteket


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar